Boka Reiki behandling

Reiki Behandlingar-21

Reiki

Önskar du boka in en tid för reiki behandling eller om du har frågor om denna behandlingsmetod, vänligen maila till info@atmanyoga.nu

Reiki healing Terapi 60 min: 888kr

Reiki och YinYoga 90 min: 1444kr

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång. Reiki är en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Det är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder ”universell” och ki, som betyder ”livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån.

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar ”må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet.

Jag tar emot ePassi och Actiway. Jag individer anpassar behandlingen utifrån dig.

Företag

Jag finns för er om ni önskar investera i hälsa och välbefinnande. Jag har samarbetspartner som tillsammans med atmanyoga kan bidra med att förstärka upplevelsen hos era anställda. Maila mig info@atmanyoga.nu så anpassar jag och utformar ett koncept som passar er.

Villkor

Anmälan är bindande. Avbokning sker 24t innan. Vänligen respektera detta och förståelsen för debiteringen vid utebliven plats då mitt utrymme är begränsat.