Boka klass

Yogaklasser Vårtermin-21

Yogaklasser vårtermin-21 v.3-13

Måndagar

MediYoga kl 18:30-20:00

vecka 3-13 (uppehåll v.8 & 11! pga utbildning)

9 tillfällen 1980kr

7 platser i Shalat

Delta digitalt: 1200kr

Drop in digitalt: 150kr

Tisdagar

YinYoga kl 18:30-20:00

vecka 3-13 (uppehåll v.8)

10 tillfällen 2200kr

7 platser i Shalat

Delta digitalt:1500kr

 

Söndagar

YinYoga kl 17:30-19:00

vecka 3-13 (uppehåll v.10! pga utbildning)

10 tillfällen 2200kr

7 platser i Shalat

Delta digitalt:1500kr

Hjärtligt Välkommen att anmäla din plats till vårens kurser i kulumnen nedan –Amälan till klasser

Med Kärlek & Ljus

Therese

Klippkort 10 gånger: 2000 kr

Klippkort 5 gånger: 1000 kr 

Drop in: 250kr

Digital drop in:150kr

 

Obs! Vid anmälan till klass med klippkort och drop in går du till kolumnen väntelista alt mailar till info@atmanyoga.nu och anmäler din plats till klass och dag. Anmälan är bindande och avbokning sker 24 t innan. Vänligen respektera detta, annars blir jag tvungen att debitera.  Detta för att möjligöra plats åt någon annan. Jag har endast tre ”reservplatser” per kurs så tänk på att vara ute i god tid <3.

Vid sjukdom har du möjlighet att ta igen klasser när som digitalt alt ett annat tillfälle i shalat vid mån om plats. Det går att ta igen under hela vårterminen. 

Det går bra att delbetala terminsavgiften. Maila mig så kommer vi överens om ett uplägg kring avbetalning.

Viktig Information! Hos AtmanYoga krävs inga förkunskaper. Här finns allt du behöver så som mattor stöd och support. Det går att nyttja friskvårdbidraget. Jag är leverantör hos actiway och e-passi. 

BG: 53 44- 50 52

Swish: 123 532 5022

(märk med namn och vad det gäller)

Reiki

Önskar du boka in en tid för reiki behandling eller om du har frågor om denna behandlingsmetod, vänligen maila till info@atmanyoga.nu

Reiki healing Terapi 60 min Nybesök: 600 kr  Återbesök: 500kr.

Reiki och YinYoga 90 min Nybesök: 1000 kr  Återbesök: 800kr

Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång. Reiki är en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Det är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder ”universell” och ki, som betyder ”livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån.

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar ”må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet.

Jag tar emot ePassi och Actiway. Jag individer anpassar behandlingen utifrån dig.

Företag

Jag finns för er om ni önskar investera i hälsa och välbefinnande. Jag har samarbetspartner som tillsammans med atmanyoga kan bidra med att förstärka upplevelsen hos era anställda. Maila mig info@atmanyoga.nu så anpassar jag och utformar ett koncept som passar er. 

 

 

Anmälan till klasser

Måndagar

Tisdagar

Söndagar

Klippkort

15 + 9 =

Villkor

Anmälan är bindande. Avbokning sker 24t innan. Vänligen respektera detta och förståelsen för debiteringen vid utebliven plats då mitt utrymme är begränsat. 

 

Workshops