Boka klass

All bokning sker via Bokadirekt och all betalning sker via Klarna.

Yogakurs Vårtermin-22

Tisdagar

 

Höstterminen -22 Sound Healing Yoga ( en form av yinyoga, mediyoga, energimedicin och toner med ljud som bjuder in frekvemshöjning)

YinYoga/Mediyoga med energimedicinsk anda, kl 19:00-21:00

vecka 34-41

8 tillfällen 3840kr

Betala i samband med din bokning via bokadirekt med klarna. Möjliggör delbetalning i din takt.

10 platser i lokalen och 2 drop in platser tillgängliga

Jag ser med glädje och värme fram emot att välkomna dig in till en ljuvlig atmosfär i yinyogans utforskande värld.

En kurs som lämpar sig för dig som är öppen för att träna dig i att släppa taget om sinnet för en stund, så att nya upptäckter med svar som bor djupare inom dig, med hjärta & själ har en mölighet att infinna sig i ditt inre.

En meditativ kurs med fokus på andetagets rytm och flöde som får guida dig genom positioner för större medvetenhet och expansion till allt som ÄR du. Du är redan allt. Så detta är en prestationsfri klass med var och ens individuella utforskande i sitt inre, för att kanske skapa mer frid, balans och harmoni. Väcka eller påminna dig om din inneboende magiska kraft och leva ut din högsta potential.

Vad än du kommer för att processa med dig inifrån och ut, så välkomnas du öppen hjärtligt för just den du ÄR, bortom föreställningar och dömande. För vi alla är ett. Våra energikroppar önskar bara för ditt högsta bästa fungera optimalt så att du kan gå från lidande till glädje, ja lycksalighet. Men också förstå, acceptera och möta livets utmaningar med lärdomar att just våga möta och inte fly. För flykt lagrar än mer lidelse i det långa loppet. Att se och möta livets prövningar som möjlighet att för dig välja nytt, så som växelverkan i föränderlighet är.

Detta är en kurs för allt som är du, den fysiska kroppen, den mentala kroppen, den emotionella kroppen, med själ och hjärta som vägledning till dig att känna inre harmoni, balans och frihet med allt som är du och elementen som samverkar inom som utanför dig.
Elementen med årstidsväxlingar och ayurvedans doshor är något vi kommer att belysa. Samt det övergripande temat- energimedicin. För var och en av oss har en unik självläkningsförmåga och yinyogan i kombination med mediyoga, mantran, pranayama tekniker, meditationer, soundhealing mm är ingång för dig till läkning.

Resonerar dessa ord med ditt hjärta med din spirit, tveka inte att boka dig. Det blir en magisk kurs och du är innerligt välkommen så som du ÄR, med eller utan förkunskaper.

Kärlek,
MT

Event-22